Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras834g2667kcal115g483.4g26.7g68.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)534g587kcal133.4g0g5.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g393g106kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g50g12kcal1.1g1.6g0.2g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g834g500kcal16.7g70.8g16.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)834g500kcal8.3g37.5g33.3g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Korppujauho 42g153kcal4.4g31.2g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7220g9208kcal578.4g1303.4g171.6g157.4g
Valittu annoskoko3610g4604kcal289.2g651.7g85.8g78.7g
Annoskoko puolitettuna1805g2302kcal144.6g325.9g42.9g39.4g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964