Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1000g3200kcal138g580g32g82g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)640g704kcal160g0g6.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g60g15kcal1.3g1.9g0.2g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1000g600kcal20g85g20g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1000g600kcal10g45g40g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8662g11047kcal693.4g1563.8g206g188.8g
Valittu annoskoko4331g5524kcal346.7g781.9g103g94.4g
Annoskoko puolitettuna2166g2762kcal173.4g391g51.5g47.2g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964