Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)88g237kcal26.3g0g14.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g250g926kcal21.3g157.7g23.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g309g108kcal3.1g21g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g3720kcal230.8g370.2g148g13.2g
Valittu annoskoko1135g1860kcal115.4g185.1g74g6.6g
Annoskoko puolitettuna568g930kcal57.7g92.6g37g3.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768