Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)105g284kcal31.5g0g17.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g300g1112kcal25.5g189.3g28.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g371g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g4464kcal276.6g444.4g177.8g16g
Valittu annoskoko1362g2232kcal138.3g222.2g88.9g8g
Annoskoko puolitettuna681g1116kcal69.2g111.1g44.5g4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768