Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g776kcal88.8g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)123g331kcal36.8g0g20.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g351g1297kcal29.8g220.8g33.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g432g151kcal4.3g29.4g2.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g5207kcal323g518.2g207.4g18.8g
Valittu annoskoko1589g2604kcal161.5g259.1g103.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna795g1302kcal80.8g129.6g51.9g4.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768