Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g887kcal101.5g0g53.4g0g
Sipuli (kuorittu)87g23kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)140g379kcal42.1g0g23.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen160g32kcal1g6.1g0.5g2.2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g401g1482kcal34g252.4g38.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g494g173kcal4.9g33.6g2.5g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g5951kcal369.2g592.6g237g21.2g
Valittu annoskoko1816g2976kcal184.6g296.3g118.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna908g1488kcal92.3g148.2g59.3g5.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768