Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g998kcal114.2g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)158g426kcal47.3g0g26.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen180g36kcal1.1g6.9g0.5g2.5g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g451g1667kcal38.3g283.9g42.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g556g195kcal5.6g37.8g2.8g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g6696kcal415.6g666.6g266.4g24g
Valittu annoskoko2043g3348kcal207.8g333.3g133.2g12g
Annoskoko puolitettuna1022g1674kcal103.9g166.7g66.6g6g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768