Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)210g567kcal63g0g35.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen240g48kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g600g2220kcal51g378g57g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g8914kcal553g887.2g354.8g32g
Valittu annoskoko2720g4457kcal276.5g443.6g177.4g16g
Annoskoko puolitettuna1360g2229kcal138.3g221.8g88.7g8g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768