Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)53g142kcal15.8g0g8.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g150g555kcal12.7g94.5g14.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.6g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2229kcal138.2g222g88.6g8g
Valittu annoskoko680g1114kcal69.1g111g44.3g4g
Annoskoko puolitettuna340g557kcal34.6g55.5g22.2g2g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768