Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä533g586kcal41.6g95.9g2.7g42.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Palsternakka 133g85kcal0.7g15.7g0.5g6g
Korppujauho 67g244kcal7g49.9g0.7g3.5g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki133g113kcal1.9g5.9g9.3g0.4g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g3101kcal126.4g370.6g117.2g119g
Valittu annoskoko1296g1551kcal63.2g185.3g58.6g59.5g
Annoskoko puolitettuna648g775kcal31.6g92.7g29.3g29.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174