Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä799g879kcal62.3g143.9g4g63.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.8g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g4652kcal188.8g555.6g176g178.8g
Valittu annoskoko1944g2326kcal94.4g277.8g88g89.4g
Annoskoko puolitettuna972g1163kcal47.2g138.9g44g44.7g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174