Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä932g1026kcal72.7g167.8g4.7g74.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Palsternakka 233g148kcal1.2g27.5g0.9g10.5g
Korppujauho 117g427kcal12.2g87.3g1.2g6.2g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki233g198kcal3.3g10.3g16.3g0.7g
Rypsiöljy 65g577kcal0g0g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g5427kcal220.4g648.4g205.2g208.6g
Valittu annoskoko2268g2713kcal110.2g324.2g102.6g104.3g
Annoskoko puolitettuna1134g1357kcal55.1g162.1g51.3g52.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174