Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1066g1172kcal83.1g191.8g5.3g85.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Palsternakka 266g170kcal1.3g31.4g1.1g12g
Korppujauho 133g488kcal14g99.8g1.4g7.1g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki266g226kcal3.7g11.7g18.6g0.8g
Rypsiöljy 75g660kcal0g0g74.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g6202kcal251.8g740.8g234.6g238.4g
Valittu annoskoko2592g3101kcal125.9g370.4g117.3g119.2g
Annoskoko puolitettuna1296g1551kcal63g185.2g58.7g59.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174