Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä133g147kcal10.4g24g0.7g10.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki33g28kcal0.5g1.5g2.3g0.1g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g775kcal31.6g92.8g29.4g29.8g
Valittu annoskoko324g388kcal15.8g46.4g14.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna162g194kcal7.9g23.2g7.4g7.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174