Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä200g220kcal15.6g36g1g16g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.1g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1164kcal47.2g139.2g44.2g44.6g
Valittu annoskoko487g582kcal23.6g69.6g22.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna243g291kcal11.8g34.8g11.1g11.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174