Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä266g293kcal20.8g48g1.3g21.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Palsternakka 67g42kcal0.3g7.9g0.3g3g
Korppujauho 33g122kcal3.5g24.9g0.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki67g57kcal0.9g2.9g4.7g0.2g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1551kcal63g185.2g58.6g59.6g
Valittu annoskoko648g775kcal31.5g92.6g29.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna324g388kcal15.8g46.3g14.7g14.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174