Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä400g440kcal31.2g71.9g2g32g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2326kcal94.6g277.8g88g89.2g
Valittu annoskoko972g1163kcal47.3g138.9g44g44.6g
Annoskoko puolitettuna486g582kcal23.7g69.5g22g22.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174