Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi902g1001kcal207.4g0g18g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g150g180kcal5g5.6g15g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 60g119kcal0.8g1.1g12g2.6g
Aurinkokuivattu tomaatti200g363kcal5.4g24.1g28.1g0g
Ruokakerma Valio 5%30g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g20g62kcal1.7g11.6g1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus501g1603kcal60.1g315.7g12g60.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3728g6694kcal561.6g717.8g175.2g125.4g
Valittu annoskoko1864g3347kcal280.8g358.9g87.6g62.7g
Annoskoko puolitettuna932g1674kcal140.4g179.5g43.8g31.4g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208