Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi226g250kcal51.9g0g4.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g38g45kcal1.2g1.4g3.8g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 15g30kcal0.2g0.3g3g0.7g
Aurinkokuivattu tomaatti50g91kcal1.4g6g7g0g
Ruokakerma Valio 5%7.5g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g5g16kcal0.4g2.9g0.3g0g
Pasta, Torino ruispasta plus125g401kcal15g78.9g3g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g1674kcal140.4g179.4g44g31.4g
Valittu annoskoko466g837kcal70.2g89.7g22g15.7g
Annoskoko puolitettuna233g418kcal35.1g44.9g11g7.9g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208