Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi338g375kcal77.8g0g6.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g56g68kcal1.9g2.1g5.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 23g45kcal0.3g0.4g4.5g1g
Aurinkokuivattu tomaatti75g136kcal2g9g10.5g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.8kcal0.1g0.3g0.6g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g7.5g23kcal0.6g4.4g0.4g0g
Pasta, Torino ruispasta plus188g601kcal22.5g118.4g4.5g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1398g2510kcal210.4g269.2g65.8g47g
Valittu annoskoko699g1255kcal105.2g134.6g32.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna350g628kcal52.6g67.3g16.5g11.8g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208