Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi451g501kcal103.7g0g9g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g75g90kcal2.5g2.8g7.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 30g60kcal0.4g0.5g6g1.3g
Aurinkokuivattu tomaatti100g181kcal2.7g12g14g0g
Ruokakerma Valio 5%15g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g10g31kcal0.9g5.8g0.5g0g
Pasta, Torino ruispasta plus251g802kcal30.1g157.8g6g30.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1864g3347kcal281g358.6g87.6g62.8g
Valittu annoskoko932g1674kcal140.5g179.3g43.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna466g837kcal70.3g89.7g21.9g15.7g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208