Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow180g180kcal41.5g0g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g351kcal23.8g0g27.6g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Sokeri12g49kcal0g12g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g501g175kcal5g32.6g2.5g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g1791kcal146.8g107g83.8g3.8g
Valittu annoskoko1032g895kcal73.4g53.5g41.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna516g448kcal36.7g26.8g21g1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752