Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow203g203kcal46.7g0g1.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g395kcal26.8g0g31g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Sokeri14g55kcal0g13.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g564g197kcal5.6g36.6g2.8g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g2014kcal165.4g120.4g94.2g4.2g
Valittu annoskoko1161g1007kcal82.7g60.2g47.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna581g504kcal41.4g30.1g23.6g1.1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752