Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Sokeri1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g224kcal18.6g13.6g10.2g0.4g
Valittu annoskoko129g112kcal9.3g6.8g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g56kcal4.7g3.4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.2g5.3g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752