Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow225g225kcal51.9g0g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g157g438kcal29.7g0g34.4g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Sokeri15g61kcal0g15g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g626g219kcal6.3g40.7g3.1g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g2238kcal183.6g133.6g105g4.6g
Valittu annoskoko1290g1119kcal91.8g66.8g52.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna645g560kcal45.9g33.4g26.3g1.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752