Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow271g271kcal62.2g0g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Sokeri18g73kcal0g18g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g752g263kcal7.5g48.8g3.8g0g
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g2686kcal220.2g160.4g125.8g5.8g
Valittu annoskoko1548g1343kcal110.1g80.2g62.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna774g672kcal55.1g40.1g31.5g1.5g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752