Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow316g316kcal72.6g0g2.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g219g614kcal41.6g0g48.2g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Sokeri21g85kcal0g21g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g877g307kcal8.8g57g4.4g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g3133kcal257g187.2g147g6.6g
Valittu annoskoko1806g1567kcal128.5g93.6g73.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna903g783kcal64.3g46.8g36.8g1.7g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752