Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Sokeri24g97kcal0g24g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g3574kcal293.2g213.6g167.4g7.4g
Valittu annoskoko2060g1787kcal146.6g106.8g83.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna1030g894kcal73.3g53.4g41.9g1.9g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752