Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow361g361kcal83g0g3.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g251g701kcal47.6g0g55.1g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Sokeri24g98kcal0g24g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1002g351kcal10g65.1g5g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g3581kcal293.8g213.8g167.6g7.4g
Valittu annoskoko2064g1791kcal146.9g106.9g83.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna1032g895kcal73.5g53.5g41.9g1.9g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752