Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow406g406kcal93.3g0g3.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g282g789kcal53.5g0g62g0g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Sokeri27g110kcal0g27g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1127g395kcal11.3g73.3g5.6g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g4029kcal330.2g240.6g189g8.4g
Valittu annoskoko2322g2015kcal165.1g120.3g94.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna1161g1007kcal82.6g60.2g47.3g2.1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752