Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Sokeri3g12kcal0g3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g448kcal36.8g26.6g21.2g0.8g
Valittu annoskoko258g224kcal18.4g13.3g10.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna129g112kcal9.2g6.7g5.3g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752