Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow451g451kcal103.7g0g4.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g313g877kcal59.5g0g68.9g0g
Ruokakerma Valio 5%251g150kcal3g7g12.5g0g
Sokeri30g122kcal0g30g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1252g438kcal12.5g81.4g6.3g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g4477kcal367.2g267.4g209.8g9.4g
Valittu annoskoko2580g2238kcal183.6g133.7g104.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna1290g1119kcal91.8g66.9g52.5g2.4g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752