Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow541g541kcal124.4g0g4.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g376g1052kcal71.4g0g82.7g0g
Ruokakerma Valio 5%301g180kcal3.6g8.4g15g0g
Sokeri36g146kcal0g36g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1503g526kcal15g97.7g7.5g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g5372kcal440.4g320.8g251.6g11.2g
Valittu annoskoko3096g2686kcal220.2g160.4g125.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna1548g1343kcal110.1g80.2g62.9g2.8g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752