Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow631g631kcal145.2g0g5.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g438g1227kcal83.3g0g96.4g0g
Ruokakerma Valio 5%351g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Sokeri42g171kcal0g42g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1753g614kcal17.5g114g8.8g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g6268kcal514g374.4g293.6g13.2g
Valittu annoskoko3612g3134kcal257g187.2g146.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna1806g1567kcal128.5g93.6g73.4g3.3g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752