Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow68g68kcal15.6g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g132kcal8.9g0g10.3g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Sokeri4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g188g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g671kcal55.2g40.2g31.4g1.4g
Valittu annoskoko387g336kcal27.6g20.1g15.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna194g168kcal13.8g10.1g7.9g0.4g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752