Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow721g721kcal165.9g0g6.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g501g1403kcal95.2g0g110.2g0g
Ruokakerma Valio 5%401g241kcal4.8g11.2g20g0g
Sokeri48g195kcal0g48g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2004g701kcal20g130.3g10g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g7163kcal587.2g427.8g335.4g15g
Valittu annoskoko4128g3581kcal293.6g213.9g167.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna2064g1791kcal146.8g107g83.9g3.8g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752