Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow812g812kcal186.7g0g7.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g564g1578kcal107.1g0g124g0g
Ruokakerma Valio 5%451g271kcal5.4g12.6g22.5g0g
Sokeri54g220kcal0g54.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2254g789kcal22.5g146.5g11.3g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g8058kcal660.8g481.4g377.4g17g
Valittu annoskoko4644g4029kcal330.4g240.7g188.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna2322g2015kcal165.2g120.4g94.4g4.3g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752