Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Sokeri6g24kcal0g6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g894kcal73.4g53.6g41.8g2g
Valittu annoskoko515g447kcal36.7g26.8g20.9g1g
Annoskoko puolitettuna258g223kcal18.4g13.4g10.5g0.5g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752