Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow902g902kcal207.4g0g8.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g626g1753kcal119g0g137.8g0g
Ruokakerma Valio 5%501g301kcal6g14g25g0g
Sokeri60g244kcal0g60.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2505g877kcal25g162.8g12.5g0g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g8953kcal734.2g534.8g419.2g18.6g
Valittu annoskoko5160g4477kcal367.1g267.4g209.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna2580g2238kcal183.6g133.7g104.8g4.7g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752