Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow113g113kcal25.9g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g78g219kcal14.9g0g17.2g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Sokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g313g110kcal3.1g20.4g1.6g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1119kcal91.8g67g52.2g2.4g
Valittu annoskoko645g560kcal45.9g33.5g26.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna323g280kcal23g16.8g13.1g0.6g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752