Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow135g135kcal31.1g0g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.7g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Sokeri9g37kcal0g9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g376g132kcal3.8g24.4g1.9g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1343kcal110.2g80.2g63.2g2.8g
Valittu annoskoko774g672kcal55.1g40.1g31.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna387g336kcal27.6g20.1g15.8g0.7g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752