Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow158g158kcal36.3g0g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Sokeri11g43kcal0g10.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g438g153kcal4.4g28.5g2.2g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g1567kcal128.6g93.6g73.4g3.2g
Valittu annoskoko903g783kcal64.3g46.8g36.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna452g392kcal32.2g23.4g18.4g0.8g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752