Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Selleri, annos 50g160g22kcal1.6g4.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Herkkusieni 184g29kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Hillosipuli, Rainbow120g42kcal1.1g8.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g12g108kcal0g0g12g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria640g704kcal134.4g0g16g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g12g6.6kcal0.6g1g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g12g7.2kcal0.7g1g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g12g9kcal0.9g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g2115kcal295.4g83g60.2g25.4g
Valittu annoskoko1632g1058kcal147.7g41.5g30.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna816g529kcal73.9g20.8g15.1g6.4g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604