Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Selleri, annos 50g240g34kcal2.4g7.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Herkkusieni 276g44kcal5.8g0.8g0.9g4.1g
Hillosipuli, Rainbow180g63kcal1.6g12.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g162kcal0g0g18g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria960g1056kcal201.6g0g24g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g18g10kcal0.9g1.4g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g18g11kcal1g1.5g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g14kcal1.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3173kcal442.6g124g90.4g38g
Valittu annoskoko2448g1586kcal221.3g62g45.2g19g
Annoskoko puolitettuna1224g793kcal110.7g31g22.6g9.5g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604