Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Selleri, annos 50g320g45kcal3.2g9.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Paprika, punainen320g82kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Herkkusieni 368g59kcal7.7g1.1g1.2g5.5g
Hillosipuli, Rainbow240g84kcal2.2g16.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g24g216kcal0g0g24g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria1280g1408kcal268.8g0g32g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g24g13kcal1.2g1.9g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g24g14kcal1.3g2g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g24g18kcal1.8g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g4230kcal590.4g165.6g120g50.6g
Valittu annoskoko3264g2115kcal295.2g82.8g60g25.3g
Annoskoko puolitettuna1632g1058kcal147.6g41.4g30g12.7g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604