Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Selleri, annos 50g360g50kcal3.6g10.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Paprika, punainen360g93kcal3.2g16.6g1.4g7.2g
Herkkusieni 414g66kcal8.7g1.2g1.4g6.2g
Hillosipuli, Rainbow270g95kcal2.4g18.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g27g243kcal0g0g27g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria1440g1584kcal302.4g0g36g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g27g15kcal1.3g2.2g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g27g16kcal1.5g2.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g27g20kcal2g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g4759kcal664g186.6g135g57g
Valittu annoskoko3672g2380kcal332g93.3g67.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna1836g1190kcal166g46.7g33.8g14.3g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604