Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Herkkusieni 460g73kcal9.7g1.4g1.5g6.9g
Hillosipuli, Rainbow300g105kcal2.7g21g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria1600g1760kcal336g0g40g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g30g17kcal1.5g2.4g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g30g18kcal1.6g2.5g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g5288kcal737.8g207g150g63.4g
Valittu annoskoko4080g2644kcal368.9g103.5g75g31.7g
Annoskoko puolitettuna2040g1322kcal184.5g51.8g37.5g15.9g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604