Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Selleri, annos 50g80g11kcal0.8g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Herkkusieni 92g15kcal1.9g0.3g0.3g1.4g
Hillosipuli, Rainbow60g21kcal0.5g4.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6g54kcal0g0g6g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria320g352kcal67.2g0g8g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g6g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g6g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6g4.5kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1058kcal147.2g41.6g30g12.8g
Valittu annoskoko816g529kcal73.6g20.8g15g6.4g
Annoskoko puolitettuna408g264kcal36.8g10.4g7.5g3.2g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604