Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)600g960kcal114g0g54g0g
Kesäkurpitsa, tuore578g98kcal3.5g14.4g2.3g4g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kookoskerma, Wok´n Roll300g675kcal6.6g9g69g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g120g58kcal0.1g14.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g345g328kcal24.1g51.7g3.4g27.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g4661kcal298g182g302.8g63.6g
Valittu annoskoko1974g2331kcal149g91g151.4g31.8g
Annoskoko puolitettuna987g1165kcal74.5g45.5g75.7g15.9g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735