Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)800g1280kcal152g0g72g0g
Kesäkurpitsa, tuore770g131kcal4.6g19.3g3.1g5.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kookoskerma, Wok´n Roll400g900kcal8.8g12g92g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g160g77kcal0.2g19.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g460g437kcal32.2g69g4.6g36.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g6215kcal397.4g243g404g85g
Valittu annoskoko2632g3108kcal198.7g121.5g202g42.5g
Annoskoko puolitettuna1316g1554kcal99.4g60.8g101g21.3g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735